Easy does it!måndag 7 mars 2011

Nysnott!

Mest nyssens från Gårmanskan - men den är på turne har jag förstått:)

Skor: Alltså - jag får väl skämmas här. Men jag är urusel på skor. Köper ett par och går tills dom går sönder. Tror jag äger högst fyra par. På scenen har ju nån annan stått för det där - och då var det säkert annorlunda... men Samboliten kompenserar fint. Han har nog 20 par!
Sneakers: Jaha - är det inte skor? (ni förstår hur rudis jag är!!) Eh. Gympadojor? Jo, men dom ingår ju i de där fyra paren... suck.
Jeans: Hur många tänker ni då? Bärbara - eller i lådor? Nå, jag är rätt dålig på kläder. Har just nu ett par jeans jag kan ha. Och dom gick sönder i grenen i dag. Jupp. Kul, va? Sen har jag 4-5 par till, som just nu eh.. är lite sjuka.. och inte vill vara ute om dagarna... *host*

T-shirt: Jodå. Men bara vita och svarta - och endast v-ringade - av lite längre modell.

Underkläder: Åh, gillar verkligen det. Men just nu är det Lindex-XXL-trosa som gäller. Dock har jag några "specials" i en låda. Skitsnygga korsetter från scenlivet - och några riktigt fina set. (in my dreams :)

Väska: Suck. Här skäms man igen. En axelrems... svart.. trasig... Plus en trasig ryggsäck för datorn. Gee - am I chic or what?

Plånbok: Har just köpt en ny, faktiskt. Den gamla behövde åka in på hemmet... Svart - enkel - med många fack för kort. (Jävlarvadmångakortmanbehövertillallamöjligasakernuförtiden!!)
Solglasögon: Många - billiga - och på alla möjliga ställen. Bilen, väskan, hallhyllan, kylskåpet.. ja, ni fattar.
Klocka: Iphåååån.... Och numer. Pulsklocka i ljusrosa plast på gymmet. (ja, jag veeet?!)

Smycken: Okej - inte mitt område. Är extremt kräsen. Men ska köpa mig ett berlockarmand. För nu har jag fått två berlocker. Min förlovningsring, som stackars Samboliten knappt vågade köpa eftersom jag inte gillar nåt - den slängde jag ut med diskvattnet förmodligen för några år sen. Romantic - me? Och just nu har jag faktiskt köpt örhängen. Har en g-klav i ena örat - och en not i andra.

TV: Slåss ständigt med Sambolitens önskan om en i sovrummet. Men nä. Den platta saken vi har sitter fint där den sitter i vardagsrummet. (det räcker med att jag hör den ändå när jag ska sova en trappa upp..)
Mobiltelefon: Iphåååån! Och ja - vadfasen gjorde jag innan den? Som att ha datorn på fickan, fast ändå inte.
Dator: Två laptopar som det ser ut nu, fast Dotera gör sitt bästa för att annektera den äldsta. En rätt ny HP - som jag ställer vid sidan om och pluggar in i skärm och tangentbord, för att kunna jobba någorlunda ergonomiskt. Och så en röd fin Dell, som tyvärr fick skrämselhicka i hårddisken - men som fungerar rätt bra ändå.
Lotion: Allt som säger sig kunna göra under. Just nu faktiskt Elisabeth Ardens 8hour bodytjosan. Luktar fan, men gör gott.

Deodorant: Dove. Eller vad som ligger närmast. (kan vara Doteras)

Tandkräm: Måste byta den vi har nu. Barnen klagar högljutt!
Schampoo/Balsam: Det tjusigaste men dock billiga på Ö&B.

Tvål: Dove - älskar doften!
Parfym: Jo, ibland. Hade Alyssa Ashley's myskvariant ett tag. Nu - eh... nåt som förmodligen är Doteras.(vänta här nu - ska det inte vara tvärtom?)
Mineralvatten: Näpp. Har fått strikta order - ingen kolsyra för lilla IBS-magen. Och sen jag slutade med det för fyra veckor sedan märker jag otrolig skillnad. Så  - vanligt vatten för mig.

Vin: Mmmmm... åååååh... en lagrad Rioja... en kyld Chardonnay... Italienskt mer lättdrucket, Sydafrikanskt mulligt... Jomenseruatt...

Drink: En hygglig GT funkar alltid. Fast bara sommartid :)

Bröd: Nä - inte på några månader. Mår inge vidare av det.

Mat: Var ska jag börja? Men stänger gärna in mig i en garderob med en kastrull spaghetti och smör för sex personer... just därför undviker jag dessa frestelser.  Men vilt gillar jag - wok är gott - allt med ost på - gärna smält :)

Glass: Nä - gillar inte glass så mycket. Eller alls.

Godis. Aldrig, faktiskt. Men om jag nån gång kan längta är det Marabous Schweizernöt.
Säng: En fin sak från IKEA - gåva från svärföräldrarna. Och ljuvlig att sova i  - mycket plats - eftersom Samboliten väljer andra platser att vila på :)
Magasin: Prenumerar inte på något. Men slåss med gitarrtidningar och Hemmastudio-magasin oavbrutet. Läser gärna amerikanska glassiga saker, framför allt på resa. Får abstinens utan min DN varje morgon.
 
Blabla. This is me :)
Knatteriknatteri på tangentbordet. NÄ - upp och titta på sonen igen, kanske. Hemma från Amärikat!
 
Och snart - indisk kyckling.
Löv ya!

4 kommentarer:

 1. Ha ha, vad olika våra listor är på vissa punkter *visslar* ;-)) Kram

  SvaraRadera
 2. Jag fastnade på örhängena, vart har du fått tag på dom? =) (älskar ju musik!)

  SvaraRadera
 3. Hihi, det var kul att läsa! Känner igen mig i kläder och så... Fast jag kämpar med att vara lite chic, men det går inte så bra! hahaha

  SvaraRadera
 4. "ASG" asså jisses, hallå 4 par skor. Nänä minst 40 ska det vara. :=)Sedan lite till då. Hade önskat att jag hade sett denna för typ 3 år sedan då hade den gamla lägenheten varit urstädad och tömd nu. Känner mig lite som de där på tv, extrema samlare, just nu. Puh! Men snart har jag nog kämpat mig igenom detta ockås.
  Kramis

  SvaraRadera

Va? Till mig? Några ord? Nämen äsch då - nu blir jag glad!