Easy does it!onsdag 26 januari 2011

Apropå mysigt mörker..

Sade ju att jag skulle återkomma med ett inlägg om svartklubben - den härliga, obeskrivliga blinda-serverar-i-totalt-mörker-restaurang-kvällen.
Det blev lätt. Jag fick lite två för en :) Det första är att jag får presentera en mycket god vän, som börjat en sparsam, men väl så läsvärd blogg - och som nummer två  - har hon dessutom skrivit om vår gemensamma upplevelse :)
Läs och njut - och bläddra gärna vidare - hon skriver både tänkvärt och bra min vän - och tillika regissör sedan 20 år tillbaka..
Och ge henne gärna sådär fina kommentarer som ni ger mig - så hon inser att den häringa, fantastiska bloggvärlden vill man inte vara utan :)

Pöss på er - cyberdarlings!

(tror att Marianne hade ett övertag när det gällde blindätning - jag snodde grannens vattenglas två gånger - och min granne drack upp mitt vinglas till hälften . Men jädrar - det var kul!)

5 kommentarer:

 1. Tack käraste Nica, så snällt skrivet om mig och min blogg. Men jag har fortfarande inte fattat hur jag gör den klickbar hos dig. http://tedenstad.blogg.se
  Pöss :-)

  SvaraRadera
 2. Ungefär som att äta med maken i full belysning då...

  SvaraRadera
 3. Låter som en helmörk kväll! Kul! Hoppas att torsdagen bjuder dig mycket gott och roligt.
  Kramis

  SvaraRadera
 4. Svartklubben har jag tänkt att jag ska gå till, flera gånger, men aldrig riktigt vågat... får nog besöka den i alla fall.

  SvaraRadera

Va? Till mig? Några ord? Nämen äsch då - nu blir jag glad!