Easy does it!torsdag 4 november 2010

En skön torsdag!

Iväg med hela skocken tidigt  (städerskan på ingång ) åkte till finaste grann-familjen och fick frukost där - sedan mot stan, alla utom jag (läs: tråkiga feta tanten med ont i ryggen och astma) kastade sig in i Cybertowns lokaler och sköt glatt på varandra. Jag läste Expressen, jag :)
Sen mölade vi i oss McDonalds-lunch alla sju - fick sen ett SMS om att sonens nya dator nu fanns för avhämtning på lagret i city  (stor glädje, hopp och skutt - han blev som en femåring igen :)
Hem - rent!! Sonen slet upp kartonger, visslade och sitter nu med manualer, uppdateringar och annat. Handla lite god mat, lite vin (ja, jag vet - men det är ju höstlov i alla fall) - jag måste göra ett speakerjobb vid 17.30 - men sedan ska jag hem igen och njuta av ett rent hem, en nöjd familj och att jag inte behöver gå upp tidigt i morgon.
Det är bra att aktivera sig. Är fruktansvärt dålig på det ibland - men oj så mycket skönare det är när man faktiskt GJORT något, i stället för att sitta hemma och dega i soffan en hel dag.

Har ont i typ hela kroppen - hm, som om smärtan flyttar på sig från ställe till ställe... Galopperande virus?
Vet inte. Men pissjobbigt är det.

Tja, vardagsinlägg blev det. Men, dom behövs ju också.
I morgon väntar nya äventyr på kvällen. Återkommer.
Måste läsa i kapp innan jobbet - och se vad ni har gjort i dag! Pöss!

6 kommentarer:

 1. Vardag ÄR ju livet och vardag har vi hela tiden.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Allt som gör oss glada är värt att minnas.

  SvaraRadera
 3. Pöss på dig!
  ta hand om kroppen!

  SvaraRadera
 4. Halloj,
  Vet inte om vi har några "kommunikationssvårigheter". Jisses vilket långt ord. :o) Har nu försökt att komma in på din blogg men misslyckats kapitalt tills nu. Tänkte ju vara duktig och visa att inte hade jag några problem med bloggen inte. Men tji tydligen har kontakterna hoppat ur. Nu först, nästan en månad senare, lyckas jag kika in hos dig. Hoppas att allt är bra!
  Puss

  SvaraRadera
 5. Jag har också haft bekymmer att komma in här :-( Men du, attans vad chokladen var god! Men det måste ha varit en snabb smältande sort, för helt plötsligt var det slut!? ;-) Sköt om kroppen och astman så att det inte blir värre, och så peppar vi varandra, eller hur? Måndag!! Kram

  SvaraRadera
 6. Tack för gratulationerna. Men tyvärr visar det sig att det blidde ingen kontraktsskrivning kl 14. För en halvtimme sedan ringde mäklaren och sa att de hade fått ett bud över mitt. Så nu är allt vänt upp och ner. Ropade hej innan jag kommit över ån. :(
  Puss

  SvaraRadera

Va? Till mig? Några ord? Nämen äsch då - nu blir jag glad!