Easy does it!







söndag 24 oktober 2010

Oj... oj... oj...oj!

Vilken helt fantastiskt föreställning! Är fortfarande glad ända in i själen. Att se människor använda all  tillgänglig teknik (allt från LEDväggar, animationer, ljud, ljus, projektioner, halvhologram...you name it!) för att förverkliga alla underbara, roliga, sjuka och helt oförutsägbara ideer - var bara... - ja, helt jävla underbart!
Allt ifrån den första publikuppvärmningen - till en underbart interaktiv, påhittig, vältajmad och otroligt välrepeterad grupp.
Och det bästa av allt - ja, det var väl det oförutsägbara. Man visste aldrig vad som skulle hända. Och det - det GILLAR JAG!
God middag först - sen föreställning - två överlyckliga tonåringar - en närmast tårögd Samboliten (som jobbar med sådant här då och då)  - och jag som har ont i kinderna, för att jag har skrattat och flinat i två timmar.

Vet inte om det var för att det var sista föreställning inför nästa turné - men bra var det.
Och visst - att hela familjen gjorde någonting ihop en halv dag - adderade självklart till mitt intryck.

Men - you rock - Blue Man Group!

2 kommentarer:

  1. Usch, där ovanför hade du fått en kommentar att sudda - jag som skulle skriva om de goa blåa gubbarna kom alldeles av mig... (Och om nu Nica suddar den kommentar jag åsyftar så ska ingen tro att jag menade Anne-Lies...)

    Visst var de blå härliga!!

    SvaraRadera
  2. Var de så bra? Tusan att jag missade dem.

    Ha en fin vecka!

    SvaraRadera

Va? Till mig? Några ord? Nämen äsch då - nu blir jag glad!