Easy does it!fredag 1 februari 2013

Om två dagar....

...får jag börja med smakportioner. Alltså de varma högar (V:s kommentar) som man får köpa och äta ur iTrims sortiment när man går över på 800 kcal/dag. Många säger att dom är fullständiga ätbara - bara man blundar.
Det stod en herre i receptionen när jag var och tränade som hävdade att när man värmt upp maten och lagt den på en tallrik så såg det ut som "någon hade haft en olycka", som han nu uttryckte det.

Tänk. Att kanske få tugga lite?
Jag tror att man även kan få äta bars då.

Allt går bra, tycker jag. Är ganska glad - energisk - och dum i huvudet. Men det blir väl så antar jag. Tycker också att det går långsamt. Vad jag fått det i från vet jag inte. Så här fort har jag aldrig gått ner. Fast så här många kilo har jag aldrig haft att gå ner heller. Kan vara det.

Måste, måste, måste tänka positivt. Inte att jag efter 12 veckors späkande fortfarande kommer att väga hysteriskt alldeles för mycket.
Hur i  herrans namn lät jag det gå såhär långt?

Inte saker man ska grubbla på. Men viktiga kunskaper för ett nytt liv, med nya vanor.
Ta tag i saker efter några kilo upp. Inte 40 kilo upp.
Blir liksom något lättare då.

I dag tänkte jag städa. Fast jag har inte kommit så långt.
Startsträckan inför Uppförsbacken och senare Hindret - är något lång.

Tar tag i andra surdegar så länge. Fakturering. (ynktimmar)
Räkningar. Blir problematiskt med tanke på ovanstående ynktimmar.
Dom enorma klädhögar som ligger upp i sovrummet. Och då menar jag enorma. Alla kläder jag har och inte kommer i, blandat med kläder jag kommer i som är smutsiga, blandat med kläder som är skrynkliga.

Ska hämta mitt nya pass. Det blir bra. Och tänka på min enda riktiga semester i år. Kanarieöarna med fyra av mina bästa vänner. Vandring 5-6 timmar om dagen upp och ner på vackra berg. Mysiga middagar med ett glas rött vid hav..... eh. Nä just det. Pulversoppa och varma högar vid havet.

Pöss

3 kommentarer:

  1. Du/jag måste sluta tänka på hur vi lät det gå så långt, för vi får ändå aldrig något svar. KRAM!

    SvaraRadera
  2. Visst dyker det upp lite extra att fundera över under "pulverveckorna"... Men hitta nya vägar och se det framtida resultatet framför sig är också bra sysselsättnignar när den begränsade hjärnkapaciteten räcker till ;)
    Pastan och Couscousen är helt OK. Jag åt på små tallrikar med små bestick, så såg det faktiskt mer ut... Och Bars att tugga på blir det också, mums! De gick t o m att överleva både en 18-års och en 20-årsfirning på krogen och en kräftskiva på ...

    SvaraRadera

Va? Till mig? Några ord? Nämen äsch då - nu blir jag glad!