Easy does it!torsdag 21 februari 2013

Första gruppträff...

Vi fick ju inte tid i någon grupp först - och "vår" grupp skulle starta först i måndags. Men tyvärr blev vi för få - så i dag fick vi haka på en annan grupp som hade sin andra träff. Kul att träffa lite folk, dela med sig av erfarenheter och tänka över målbilder, motivation och hinder längs vägen.

Vågen står lite still. Men det är inte så konstigt, har ju varit sjuk i nästan två veckor, och det är glashalt ute - så motionen har det inte varit mycket bevänt med. Alls.
Och då stannar motorn, även om man bara äter 800 kcal om dagen.

I morgon ska jag träna - mycket, mycket försiktigt. Men inför vandringen i de kanariska bergen måste jag verkligen ha lite kondition, och lite muskler.

11,5 kg är inte pyttsan heller. Måste vara nöjd med det. Men det är liiiiite surt att det står och stampar när jag är så himla duktig. Nu är det dags för sista kvällsmålet. Pastahög. Jag tar i mycket mer vätska så blir det "mer mat" - häver på pizzakryddor, Lawrys kryddsalt (pytte) och chili. Och då blir det nästan gott, faktiskt :)

Oj, vad det här är en bantningsblogg nu jämfört med förut. Men det är liksom det som rör sig ihuvudet på mig just nu.
Pöss alla cyberdarlings!

6 kommentarer:

 1. Inte illa pinkat, var stolt över det du har gjort, fasiken 11,5 kg är ju KANON! Någon gång måste kroppen få tid att justera om sig. Sedan är kalibreringen är gjord rasar kilona igen.
  Stor pöss på pannan!

  SvaraRadera
 2. Tittar nyfiket in och önskar en trevlig lördag =)

  SvaraRadera
 3. Duktiga du! Vad härligt att följa dig här!

  Www.paleohososs.blogspot.com

  SvaraRadera
 4. Tassar in och slänger iväg en pöss på pannan!

  SvaraRadera
 5. 11,5 kilo är INTE kattskit! Trösta dig med att du inte gått trots att du inte motionerat under sjukdomstiden :-) Kram

  SvaraRadera

Va? Till mig? Några ord? Nämen äsch då - nu blir jag glad!