Easy does it!fredag 12 november 2010

Fredag. Bajs. Och Sambal Oelek....

Jag vet inte - någonstans måste man ju börja. För rubriker ärju viktiga.
Men min bajsdag fortsatte - dock tog jag mig ur komat och åkte till bästa Anna och startade upp ett manusjobb (eller nä - jag skulle ju vara där - och göra jobbet)
Nu har vi skrivit förslag till texter på sex stycken låtar - omskrivna originallåtar - för ett jättestort företag - och ja.. vi hann halvvägs. Gå igenom 24 sidor med marknadsanalys och förstå vad de olika regionerna vill.
A day in a life.
Och ja. Fan vad jag är tacksam att jag är här.
Nu. Här.
Tänk hörni. Om man hade hamnat i rullstol, eller fått cancer, eller om något hade hänt mina barn - hade man inte varit helt otroligt jävla skitglad över dom dagar som bara innehöll vanlig tråkig och underbar vardag.. ja, precis, vardag. Vardag. VAR DAG.
Jag  - precis som ni - har varje dag. Ja, den kommer varje dag. Och varje dag, hur pestig den än är - finns här för oss.
Den finns.
Här.
Maj gadd - om den INTE fanns. Om nånting överjävligt hände? Då skulle man be om den där bajsdagen. Att den kom tillbaka! Snälla. Jag ger allt - bara för att få den där bajsdagen.  Pliis, ge mig en vanlig dag.

5 kommentarer:

 1. Men snälla rara Nica - kan du förklara för mig varför alla j..la bajsdagar måste komma i novmeber?

  SvaraRadera
 2. Du har fattat det hela! Det är slut på längta efter fredagar för mig. Vi får inte glömma dagarna som är emellan.
  Men gnälla över bajsdagar? Jooo, det får vi också!


  Pussipusspårejgullunge!

  SvaraRadera
 3. Glad att du fattar...:-). Tittar in och ser dina kloka rader om livet. Ja, varje frisk och hel dag är en bra dag. Djup tacksamhet för det som funkar. Du är fin du.

  SvaraRadera
 4. Så brukar jag också tänka när jag gnäller, en dag kanske man tycket att skitdagarna var bra dagar. Fru Venus

  SvaraRadera
 5. Bra skrivet..! Så bra att komma på det där ibland, att stanna upp lite där man rusar på mot "något annat" och "sen"...

  SvaraRadera

Va? Till mig? Några ord? Nämen äsch då - nu blir jag glad!