Easy does it!fredag 8 oktober 2010

Skapa, vila, datorfritt?

Åker strax till några vänners landställe (eller deras föräldrars för att vara exakt) ute på Ljusterö. Har nog visat nån fin vy förut ... Vi brukar ofta ha ett tema när vi tillbringar tid på detta underbara ställe. En gång var det "leka konstnärer" - då målade vi allihop hellre än bra - drack rödvin och gjorde en gryta. Vi gick inte så långt som att prata franska oavbrutet (hade nog varit svårt inser jag nu - Min franska sträcker sig till "Je suis toujour une bicyclette verde" som min storebror lurade i mig betydde - "Var ligger mitt hotell?"  En annan skulle vi "leka poeter"  - det sket sig en aning, då en dator kraschade, och halva gänget (2 män i detta fall) ägnade sig åt detta. Dotera och dottern i familjen hade sett en hästsnopp på promenaden (ja, med vidhängade häst, givetvis!) - jag fick astma - och diktade om min Bricanyl, hästorgan och annat. Tyvärr kan jag inte delge er detta av sociala skäl.. :)
Nu har vi inte riktigt något tema den här gången - men har med oss fyra lådor vin, en 6-månadersbebis, tre sällskapsspel, ett fiskespö, några iPhones och en iPad -  och ja - några pannåer, acrylfärg och penslar som jag stresshoppade nyss. Får alltid sån stor lust att rita och måla när jag ser stort och vackert framför mig. Blir liksom större inuti - när jag ser långt och vitt och vatten!
Datorn lämnar jag hemma.
Fast det går ju att blogga från ifååånen, feståss!
Ha en finfinfin helg - vi ses i bloggsfären under helgen. Tills dess bjuder jag på några av de alster vi skapade på målarhelgen.
Pöss!
ber om ursäkt för bildkvaliteten - taget med en gammal mobil. Fr v Min "Medhörning" sen en konstig Alien-tavla - Sambolitens bibelfiskar, vännens bröstlandskap, Abstrakta figurer, Jesus som korthaj (ja, det var en ren beställning) vännens dotters flamingo, ett ejakuleringshav av bästaste vännen, samt det andra och förbättrade bröstlandskapet. - och nej, vi rökte inte några konstiga saker :)

3 kommentarer:

 1. Låter som en skön helg! Något vi skulle behöva - jag tar mig ut till ateljén en vända för att fortsätta kleta slut på mina akrylfärger :) fina tavlor - ser fram emot helgens skapelser :) kram och ta det lugnt! :)

  SvaraRadera
 2. Ja, minsann tror jag inte att du kommer att få en skön helg! Vara kreativ och dricka vin, umgås...härligt för kropp och knopp :D
  Kramar får du med dig från mig.

  SvaraRadera
 3. Så du fick astmaanfall av en snopp:-)


  Men jävlars...nu ser jag på sidan här till höger att du har gått ner över 5 kg!!!!!!!!!!!!!
  REDAN!!!

  BRAAAAA JOBBAT!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera

Va? Till mig? Några ord? Nämen äsch då - nu blir jag glad!