Easy does it!fredag 10 september 2010

En lite seeeg början på en...

...freeeedag. Men strax dags för jobb. En timme bara visserligen. Men en timmes resväg dit - och en timme hem.
Tror att det blir liten grön ödla idag. Ja, att göra röst till alltså. Isa- Dora's lilla ödla - för er som har barn i den åldern :)
Samt ett röstprov inför ny tecknad serie. Det jobbet behöver jag - håll tummetott för mig! Jag ska spela 10 år. Det blir till att böja till rösten ordentligt. Fast - hey - jag har spelat en 1,5 åring, samt en femåring  i flera säsonger  - och sen en treåring samt ett oräkneligt antal spädbarn...
Så det här torde ju vara en kakbit? ...... njae. Håll tottarna ändå, will ya?

Kroppen protesterar lite milt mot min furiepromenad i radhusområdet i går kväll. Men jag är extremt nöjd över att jag lyckas hålla ångan uppe i 44 minuter -(nästan en halvmil). Ska ta det lugnare i dag. Vill INTE gå sönder igen.
Men jag var fin (och skrämde grannar) i min illgröna jacka, reflexväst och svart keps. Därtill ylandes på några Faith Hill-låtar.
Taxar och tanter flyger all världens väg när dom försiktigt smugit sig ut vid 22-tiden för att kvällskissa. (Ja, taxarna ska kissa alltså - inte tanterna).
Gröna faran - det är jag!

Nä - mot kreativitetens högborg!
Det är freeeeedag!

9 kommentarer:

 1. Härligt! Visst klarar du vilken ålder som helst - du är bäst! heja dig i ångande promenadskrud! kram och ta hand om dig... jag går omkring är orolig, väntar telefonsamtal från mamma - hon är hos läkaren just nu och får sin dom....

  SvaraRadera
 2. Klart jag håller på dig.
  I alla väder.
  Å oväder,


  KRAM!

  SvaraRadera
 3. Rev av en snabb morgonpromenad idag igen, men fick falla till föga och ta på mig min svart/gröna löparjacka eftersom solen inte var framme - suck, det är nog höst ändå...
  Så - det är du som är Isa ? Då har jag hört dig i vårt vardagsrum ett par gånger ;-)

  SvaraRadera
 4. Blir så nyfiken :) vad är det du gör? Gör du röster till radioteater eller är det ljuböcker, eller kanske allt möjligt?

  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 5. Tumhållning pågår hos oss ;)
  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Jamen hur kan de INTE välja dig?

  SvaraRadera
 7. Gröna faran - du lever verkligen dig in i din roll som Isadora ödlan;-))

  SvaraRadera

Va? Till mig? Några ord? Nämen äsch då - nu blir jag glad!