Easy does it!söndag 4 april 2010

Yes Sir, right on, jolly good!

Vi landade mitt i hetluften. Efter expnressbanan från Heathrow tog vi tunnelbana först till Paddington station (en helt ljuvligt gammaldags järnvägsstation - med välvda tak som sträcker sig mot himmelen) Bytte linje och åkte till Picadilly. Det var verkligen att få London rakt i ansiktet. Lite jobbigt att kryssa med väskor, och känna sig som om man hade enorma skyltar med "Vilsen turist" på sig ! :) Men underbart. Hela världen på ett ställe. Möts av ryska, portugisiska, italienska, estniska och norska :) Blinkande neon, hela West End med alla teatrar och uteliggare.
London är sannerligen en världsstad.
Vi lokaliserade så småningom hotellet - och fick en stark designerupplevelse. Phillipe Starck har ju designat hela hotellet. Och allt är vitt - vitt - vitt - konstigt, neongrönt, guldbelagda tänder att sitta på, trädgårdstomtar i foajen. Kul!
Första middagen blev på en italienska restaurang 20 m från hotellet. Delikat. Ljuvligt välkokt pasta, skaldjur och ungarna var mer än nöjda. Mycket gott vin - till ett skäligt pris.
I dag har vi slagit med att påsklediga i hela världen typ. Men få se mycket. Och frusit. Det är sol och regn om vartannat. 
Vi har köpt lite trådlös tid på hotellet nu - för att ladda upp bilder - och för att hålla kontakt med bloggvärlden :)
Slänger in några mobilbilder - notera att de flesta är suddiga. Jepp. Jag frös :)


See ya old fellows!From top to bottom. Rakt in i hetluften. Liecester Square! Big Ben i Solregn å blåst. Äntligen publunch på Carnaby Str - å det P Starck designade hotellrummet. Där man kan sätta sitt eget mood-ljus vid sängen.

3 kommentarer:

 1. Åh!! Glad att höra av dig! Fota massor så får jag se längre fram i vår!

  Hälsa La familia och NJUT! Det är en ORDER!

  SvaraRadera
 2. Men va kul att du bjuder oss på lite Londonbilder! Ser gärna mer och längtar längtar så tillbaka till denna världsstad!

  SvaraRadera
 3. Sååå kul att vi får ta del. Tack. Tänk att ni är där nu. Under samma sol som jag...:-)

  SvaraRadera

Va? Till mig? Några ord? Nämen äsch då - nu blir jag glad!